• lQDPJxh-0HXaftDNAUrNB4CwqCFLNq-A8dIDn9ozT0DaAA_1920_330.jpg_720x720q90g

A vannaktivert LED lyser opp champagnekopper en spesiell type kopp som er designet for å lyse opp når den kommer i kontakt med vann.Disse koppene har vanligvis LED-lys i bunnen eller langs sidene, og de drives av batterier.

Når koppen er fylt med væske, som champagne eller vann, utløses LED-lysene og begynner å avgi en fargerik glød.Lysene kan endre farger, tone inn og ut, eller til og med blinke, og skape en visuelt slående effekt.

VannaktivertLED champagne kopperbrukes ofte til fester, feiringer eller spesielle begivenheter for å legge til et element av spenning og visuell appell til drinken.De kan skape en fortryllende atmosfære og få drikken til å skille seg ut.

Det er viktig å merke seg at disse koppene først og fremst er til dekorative formål og ikke er ment å senkes i vann eller vaskes i oppvaskmaskin.De bør håndvaskes forsiktig, unngå delen med LED-lysene.

Samlet sett er vannaktiverte LED-lysende champagnekopper en morsom og unik måte å forbedre drikkeopplevelsen og skape en minneverdig atmosfære for enhver anledning.

Led-glass (2)


Innleggstid: 30. oktober 2023